ویرایش محتوا
صفحه اصلی
تماس با ما
درباره ما
فروشگاه
وبلاگ
  1. صفحه اصلی
  2. »
  3. آموزش
  4. »
  5. درک فناوری LIFI

مونتاژ SMD روی برد الکترونیکی و عوامل موثر بر قیمت آن

مونتاژ SMD روی برد الکترونیکی و عوامل موثر بر قیمت آن

مونتاژ SMD روی برد الکترونیکی

مونتاژ SMD روی برد الکترونیکی امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است و یکی از تکنیک های مورد علاقه متخصصان ای صنعت می باشد. این تکنیک به دلیل کارایی بالا و طیف گسترده ای از راه حل های انعطاف پذیری که ارائه می دهد، مشهور است. از مونتاژ SMD روی برد الکترونیکی چه اطلاعاتی دارید؟ این مقاله همه چیزهایی که برای یادگیری آن نیاز دارید را پوشش می دهد. با ما همراه باشید.

فناوری مونتاژ SMD روی برد الکترونیکی چیست؟

دستگاه های Surface Mount یا به اختصار SMD، قطعات الکترونیکی هستند که در حین مونتاژ به تابلو های مدار چاپی متصل می شوند. صرف نظر از تفاوت اندازه و شکل، اجزای SMD مرتبا بر اساس عملکرد های الکترونیکی آنها طبقه بندی می شوند.

اغلب فناوری مونتاژ SMT و SMD اشتباه گرفته می شوند و گاهی اوقات به جای یکدیگر استفاده می شوند. در واقع، فناوری و اجزای واقعی می توانند عمیقا در هم تنیده شده و باعث سردرگمی شوند. به همین دلیل است که می توان بین مونتاژ SMT و اجزای خاص SMD تمایز قائل شد؛ اما به طور کلی هر دو فرآیند دست به دست هم داده و به کاربران کمک می کنند تا PCB های سریعتر، کم مصرف تر و قابل اعتماد تری تولید شود.

در نتیجه می توان گفت که دستگاه های نصب شده روی سطح یعنی SMD اجزای واقعی هستند که بر روی برد های مدار چاپی نصب می شوند. در دنیایی که به اجزای سریعتر، انعطاف پذیرتر و مقرون به صرفه تر نیاز دارد، SMD ها به طور قابل توجهی تکامل یافته اند.

SMD های جدیدتر در حال حاضر از پین هایی استفاده می کنند که می توان آنها را به جای استفاده از سیم و سیم کشی از طریق برد مدار، مستقیما روی PCB ها لحیم کرد. مزایای استفاده از پین در مقابل سرنخ بسیار زیاد است. برای مثال می توان از اجزای کوچکتر برای دستیابی به عملکرد یکسان استفاده کرد. این بدان معناست که اجزای بیشتری را می توان بر روی برد مدار کوچکتر نصب کرد و امکان افزایش عملکرد نیز وجود دارد و از آنجا که نیازی به سوراخکاری روی تخته نیست، روند نصب سریعتر و مقرون به صرفه تر می باشد.

مزیت های مونتاژ SMD روی برد الکترونیکی

نصب قطعات بر روی برد از طریق لحیم کاری به عنوان یک روش سنتی برای نصب قطعات الکترونیکی در نظر گرفته می شود و دارای اشکالات متعددی است. سوراخ ها در لایه های عمیق تر تابلو های مدار الکترونیکی چاپ می شوند تا اتصال مدار الکتریکی با اجزای نصب شده امکان پذیر شود. از این رو، تمام قطعات الکترونیکی باید دارای سیم هایی با قطر یکسان باشند تا کاملا مناسب سوراخ ایجاد شده باشد.

مشکلات عمده ای که به وجود آمد بیشتر به دلیل ضرورت قرار دادن دستی هر یک از قطعات الکترونیکی روی برد الکترونیکی بود، در صورتی که توان تولیدی مورد نیاز به صدها هزار PCB رسید. در نتیجه، این تکنیک نمی تواند از الزامات مدرن تولید بیش از حد پیروی کند، بنابراین نیاز به جایگزینی دائمی آن وجود داشت.

امروزه از فناوری مونتاژ SMD روی برد الکترونیکی با استفاده از فناوری نصب سطح کاملا خودکار استفاده می شود که تسلط مطلق را بر مونتاژ سنتی از طریق سوراخ نشان می دهد. بر خلاف مونتاژ معمولی، فناوری نصب سطح از پین هایی که به تابلو های مدار چاپی متصل شده اند با لحیم کاری آنها روی پدها استفاده می کند.

در نتیجه مونتاژ SMD روی برد الکترونیکی به طور خودکار با استفاده از دستگاه مخصوص انتخاب مکان مناسب نصب می شوند و تنها برخی از قطعات جزئی ممکن است نیاز به مونتاژ دستی داشته باشند. به این ترتیب دقت نصب به طور قابل توجهی بالاتر رفته در حالی که هزینه های تولید به نفع تولیدکننده و مشتری کاهش می یابد.

علاوه بر سهولت مونتاژ و کاهش هزینه های تولید PCB، مونتاژ SMD روی برد الکترونیکی مزایای قابل توجه دیگری نیز دارد. در ابتدا، اندازه تخته مورد نیاز بسیار کوچکتر شده زیرا بسته های نصب سطح دارای ابعاد کوچکتری نسبت به بسته های سوراخ دار هستند.

در نتیجه چگالی اجزای داخل تخته به دلیل توانایی نصب مقادیر زیادی اجزا در یک منطقه کوچک بسیار بیشتر است. در نهایت، به دلیل طراحی خاص، بسته های سطح نصب بسیار پایدار هستند؛ بنابراین آنها با امواج الکترومغناطیسی ساطع شده از وسایل الکتریکی اطراف تداخل ندارند که در مورد اجزای حفره ای صادق نیست.

با این حال به دلیل افزایش تعداد وسایل الکترونیکی و حوزه انتشار الکترومغناطیسی آنها، روز به روز بسته های حفره ای بیشتر در معرض تعامل با امواج الکترومغناطیسی ناخواسته از محیط قرار می گیرند.

امواج ناخواسته و فرکانس های آنها سیگنال هایی را ارسال می کند که قطعات الکترونیکی دریافت می کنند و سپس آنها را به جای پردازش سیگنال های برنامه ریزی شده پردازش می کنند و باعث خرابی PCB ها می شود. این پدیده می تواند در کاربرد های PCBA خودرو و صنعت پزشکی بسیار خطرناک باشد، این دلیل مهمی است که باید مونتاژ SMD روی برد الکترونیکی جایگزین فناوری های قدیمی شود.

عوامل موثر بر قیمت مونتاژ SMD روی برد الکترونیکی

به طور کلی هزینه مونتاژ برد های الکترونیکی توسط سازنده تعیین می شود و ممکن است بر اساس اجزا، اندازه و نوع مواد استفاده شده بالاتر یا پایین تر باشد. گاهی اوقات، تخته های کوچکتر هزینه بیشتری دارند زیرا برای کارکرد صحیح قطعات به ساعات کار بیشتری نیاز است. به ویژه اگر صفحه مجبور باشد چیزی مانند تلفن هوشمند یا سایر دستگاه های کوچک و پیچیده را تغذیه کند.

  • زمان مونتاژ
    هنگامی که از تولیدکنندگان خواسته می شود مونتاژ SMD روی برد الکترونیکی را به سرعت انجام دهند، معمولا هزینه بیشتری دریافت می کنند. چرا که تولیدکنندگان مجبورند سفارشات دیگر را به حالت تعلیق درآورند تا در سفارش دیگر سریع به نتیجه برسند. این افزایش قیمت هزینه تعلیق سایر سفارشات را پوشش می دهد.
  • هزینه نیروی کار
    مونتاژ SMD روی برد الکترونیکی یک تلاش پرهزینه است، زیرا متخصصان ماهر این کار را انجام می دهند. آنها باید از ماشین آلات خودکار استفاده کنند که به طور خاص برای مونتاژ SMD طراحی شده است. هزینه های نیروی کار بر قیمت مونتاژ SMD تاثیر می گذارد. چون هیچکس نمی خواهد کارگران بی تجربه این اجزای مهم را برای دستگاه های پیچیده الکترونیکی ایجاد کنند.
  • سایر مشخصات سفارشی
    هزینه مونتاژ برد الکترونیکی اغلب با مشخصات سفارشی تعیین می شود. اگر به دنبال صرفه جویی در قیمت مونتاژ SMD هستید، بهتر است تخته ای طراحی کنید که دارای سفارشی سازی کمی باشد و یا اینکه از خدمات شرکت های توسعه دهنده pcb و چاپ و مونتاژ pcb استفاده نمایید.
WhatsApp WhatsApp Telegram
علاقه مندی
مقایسه
0 محصول سبد خرید